Sony’nin abonelik bazlı oyun servisi PlayStation Plus, mart ayında verilecek oyunlarını açıkladı. Toplamda 3.177 TL değerindeki oyunları ücretsiz olarak sunan platform, kullanıcılarını sevindirecek.
State of Play etkinliğinde duyurulan oyunlar arasında, yeni çıkmış AAA kalitesinde oyunlar da yer alıyor. Premium ve Extra abonelik sahiplerine sunulan katalog da genişliyor. Oyunlar, 7 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında kütüphaneye eklenebilecek.

Mart ayında verilecek oyunlar arasında Battlefield 2042, Minecraft Dungeons, Code Vein, Uncharted 4: Legacy of Thieves Collection, Ghostwire: Tokyo ve Rainbow Six: Extraction gibi oyunlar bulunuyor.
Battlefield 2042, çok oyunculu bir aksiyon oyunudur. Büyük haritaları ve sunucularıyla ilgi toplamıştı, ancak teknik sorunlar nedeniyle zor günler geçirdi. Uncharted 4: Legacy of Thieves Collection ise Uncharted serisinin son iki oyununu bir araya getiriyor.
PlayStation Plus, oyun severlere her ay ücretsiz oyunlar sunarak abonelerinin memnuniyetini kazanıyor. Mart ayı oyunları da kesinlikle bu geleneği sürdürüyor.
PlayStation Plus Abonelik Ücretleri
Deluxe | Extra | Essential | |
1 aylık abonelik | 70,00 TL | 60,00 TL | 40,00 TL |
3 aylık abonelik | 190,00 TL | 165,00 TL | 100,00 TL |
12 aylık abonelik | 460,00 TL | 400,00 TL | 240,00 TL |
Öne çıkan ayrıcalıkları | Klasikler kataloğu, oyun deneme sürümleri | Oyun kataloğu, Ubisoft+ klasikleri | Aylık oyunlar, çevrimiçi çok oyunculu, özel indirimler |
Yorum Yok